top of page

Integritetspolicy

Rovie Studio tar ditt personliga integritetsskydd på allvar. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in och använder personuppgifter samt hur du kan kontakta oss om du har frågor eller bekymmer.


Personuppgifter vi samlar in

Vi samlar in personuppgifter från dig när du kontaktar oss via vår webbplats, sociala medier, e-post eller telefon. Dessa personuppgifter kan inkludera ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer och eventuell annan information du väljer att ge oss.

Användning av personuppgifter

Vi använder dina personuppgifter för att besvara dina frågor, behandla dina förfrågningar och tillhandahålla våra tjänster. Vi kan också använda dina personuppgifter för att skicka marknadsföringsmaterial till dig, men endast om du har gett oss ditt samtycke att göra det.


Delning av personuppgifter

Vi delar inte dina personuppgifter med någon annan utan ditt samtycke, förutom om det krävs enligt lag eller om vi behöver göra det för att tillhandahålla våra tjänster till dig.


Dina rättigheter

Du har rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter eller att korrigera felaktig information som vi har om dig. Du har också rätt att begränsa vår användning av dina personuppgifter eller att invända mot vår behandling av dem. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter eller om du har frågor eller bekymmer om vår behandling av dina personuppgifter, vänligen kontakta oss via kontaktinformationen nedan.


Kontaktinformation

Om du har frågor eller bekymmer om vår behandling av dina personuppgifter eller om du vill utöva någon av dina rättigheter enligt denna integritetspolicy, vänligen kontakta oss.

bottom of page